La Jungla
Tita Cervera, a 'Espejo público'
Foto: Tita Cervera, a 'Espejo público' | Antena 3
Televisió

Tita Cervera revela una oferta per ser reina a canvi de les seves obres

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Tita Cervera, a 'Espejo público'
Foto: Tita Cervera, a 'Espejo público' | Antena 3

Tita Cervera, la baronessa Thyssen, està d'actualitat per una entrevista plena de titulars aquest dijous amb Miquel Valls a Espejo público. El primer de tots, que li van oferir un títol de reina o princesa.

Què en sabem? Segons ha explicat ella mateixa a Antena 3, el president rus Vladimir Putin va contactar amb ella fa alguns anys per mostrar interès per la seva col·lecció d'art. Els russos volien que Tita Cervera dugués a Sant Petersburg una part de les obres que ostenta, i van oferir nomenar-la a canvi princesa o reina" de la ciutat.

En detall: L'aristòcrata assegura també que, davant de la seva negativa, Putin va intentar aleshores que traslladés les obres a un museu nou que volien construir-li a Moscou.

D'altra banda, Tita Cervera ha parlat també de la seva bona relació amb els reis Joan Carles i Felip VI. Diu que tots dos monarques han fet molt per Espanya, i assegura que hi parla sovint.

A més, també ha parlat de la criança de les seves dues filles bessones, Carmen i Sabina, que viuen amb ella a Andorra i que estan a punt de fer la majoria d'edat.

D'on venim? Carmen i Sabina són bessones nascudes per gestació subrogada a Los Angeles, amb la qual cosa tenen nacionalitat nord-americana. Les dues estudien batxillerat, i es preparen per entrar a la Universitat el curs vinent. La primera ja es troba en un procés de selecció per una prestigiosa escola de negocis, i la segona té vocació artística i canta, escriu i dibuixa.

Categoria: La Jungla